Valborgs!


Tja:)
Nu äre det torsdag, men inte vilken torsdag som helst! Det är ju valborgsmässoafton;) Vilket innebär en riktigt trevlig o mysig kväll med ett stort gäng av härliga människor, kan det bli bättre?! Ja känner mig iaf peppad:P Nu har vi gått ännu en vecka i skolan och det är inte mycket tid kvar...känns lite både och. Tänk när allt är över och grundskolan har gjort sitt, då börjar allt på allvar. Haha okej de där lät kanske lite överdrivet, men vad jag menade var att tiden går så himla fort o jag hinner inte med! Snart ska man ta körkort oxå...ojoj:P

Lyssnar för tillfället mycket på The offspring. Härlig blandning av låtar som passar alla humör:) Hehe börjar låta som jag ska göra reklam, vilket inte var tanken men vi får väl se vart det slutar;P Snart kanske alla sitter och sjunger med?! Eftersom den här låten är så söt så lägger jag in lite av texten:)


I wish I could fix you
And make you how I want you
I wish I could fix you
And I wish you could fix me

I wish I could heal you
And mend where you are broken
I wish I could heal you
And I wish you could heal me


Nu ska jag bara packa klart sen ska jag snart dra:) Hoppas alla får en toppen kväll!
Kramar

Chips och dipp


Hejhej:)
Sitter här inne i mitt lilla rum med Becca och funderar på vilka chips o vilken dipp vi ska köpa när vi beger oss av till konsum, man är ju smal:P Fast först innan vi går ut i regnet (som jag hatar ifall nån ville veta) så måste ju vår kära lilla vän Linnea komma hit;) Dagen har gått ganska fort, men jag kan inte påstå att humöret har varit på topp:/ Att det är måndag + att vädret är helt tragiskt gör inget bättre...jag som trodde solen skulle stötta mig igenom det som är kvar av skolan. Men men, såna smällar får man väl ta:) Kvällen ska iaf tillbringas här med massa onyttiga saker o film, blir riktigt mysigt! Skriver mer imorrn,
Kramar


I'm like a bird


Tjoho:P
Solen står högt på himlen och det är riktigt varmt o skönt ute! Har suttit ute och stekt i solen ett tag vilket är ett riktigt bra sätt att chilla en lördag, iaf enligt mig:) Jag håller på längta ihjäl mig efter sommar o lov! Så jag försöker ta vara på det mesta jag kan av värmen, ett av problemen är bara att man sitter i skolan hela dagarna o när man kommer hem så är det typ kallt igen:/ Alltså är helgen ett bra tillfälle:P

Igår kväll var det partyparty här!;) En tjejkväll med girlsen som var väldigt trevlig och rolig:D Vi proppade i oss en hel del speciellt eftersom vi fixat allt själva så ville vi ju inte slösa bort nåt:) Vi åt inte bara utan hann även med mycket annat, allt har jag dock inte tänkt dela med mig av, men att vi sjöng är ju ingen hemlighet direkt:) Vi har alla små sångfåglar i oss, eller hur?! Tänkte avsluta inlägget med lite bilder,
Kramar


Matbordet:) Kan lova att det var väldigt väldigt gott!


Becca som lagar mat:P


Kvällens outfit;)

Show me how to lie


Tjabba tjena hallå;)
Nu är jag tillbaka efter några dagar utan bloggande, de bara blir så när man har skola o sånt...tråkigt men sant:/
Snart är skolveckan slut vilket känns så himla skönt! Veckan har egentligen gått fort men jag längtar ändå alltid till helgen:) Man uppskattar aldrig alla extra timmar man får ligga kvar i sängen när man har ex. sommarlov, medan jag nu skulle bli glad över 10 min.
Idag hade vi matte-nationella:S Inte lätta prov dom tror vi ska klara av! Men de kanske det som är meningen med det hela...iaf så skrev jag då på det mesta även om vissa saker bara var vilda chansningar:P Hålla tummarna kan man ju alltid göra! Imorrn är det fredag och vi har bl.a bild o idrott, kommer förhoppningsvis bli skoj på innebandyn, ja menar man vet ju aldrig när jag är i närheten?;)

Nu blir det att äta godis o ta det lugnt:)
Kramar


What doesn't kill you always makes you stronger


Tja!
Nu sitter jag i datasalen på skolan med Emma:) Vi har egentligen slutat, men när man får sitta och chilla vid datorn så kan man ju alltid stanna lite:P Becca är på utvecklingssamtal, så när hon är klart blir de att sticka hem o träna på vår älskade musikuppvärmning, ska bli så roligt! (väldigt ironisk)
Skriver mer senare
Kramar



Time means everything


Tjenare:)
Skoldagen är äntligen över! Känns skönt och jag kommer bara att ta det lugnt ikväll, allt arbete tar liksom kol på mig. Idag på no:n räknade vi ut att det är ca 30 skoldagar kvar till skolavslutningen och sista dagen på grundskolan för min del;) Nån annan än jag som tycker det låter härligt och längtar?! Känns iaf bra att veta att det inte är allt för långt kvar och att man har nåt att se fram emot! Snart är det ju oxå valborgs, kommer troligen bli en riktigt trevlig kväll på många sätt:P Alltså finns det saker att längta till när allt bara skiter sig:)

Har nu läst ut alla fyra Twilight böckerna och jag rekommenderar dom starkt!;) <3 Bästa boken jag har läst på länge!
Näe nu blir det att chilla;)
Kramar

Back to school


Hejhej:)
Nu är det kväll och bara några timmar kvar till skolan är igång igen:/ Känns väldigt drygt, nog för att jag tycker att jag har tagit vara på lovet men iaf...undrar förresten om det är någon som längtar tillbaka?
Jag o en av mina kompisar diskuterade idag ifall om det finns elever där ute som faktiskt tycker om skolan. Ja menar det klart det kan vara roligt att komma tillbaka efter lovet när man får träffa alla kompisar och så, men finns det verkligen människor som längtar tillbaka till alla tidiga mornar, alla långa sega lektioner och alla hemuppgifter och läxor?!
Iaf nog om det:) Dagen har varit helt okej, förmiddagen sov ja bort stora delar av, var uppe till typ halv 5 imorse så:P Sen på eftermiddagen blev det att skriva klart min teknikuppgift, lite historia och lite fakta om olika sorters Ipod fick det bli:) Ändå helt ok uppgift, sen så har vi ju en helt underbar lärare vilket gör det ännu bättre. Iaf så hann jag klart den innan middagen, så jag hade hela kvällen för mig själv. Men det blev inte riktigt så, emma kom hem från "fjällen" om man nu kan kalla de så:P Och jag var ju tvungen att träffa henne:)

Sovgott och dröm sött;)
Kramar




Skor, skor o ännu mera skor


Tja:)
Jag glömde ju skriva i förra inlägget att jag äntligen har hittat ett par nya skor!
Köpte dom nu i början på veckan så nu har jag börjat gå in dom, man måste ju som anpassa dom efter foten lite eller vad man nu säger:P Iaf såhär ser dom ut;





Kramar

You are my life now


Hej igen:)
Sorry att jag inte har skrivit på väldigt länge, men jag har haft mycket annat för mig så jag har inte ens haft på datorn!
Tänkte nu dra en liten snabb repris av hur de senaste dagarna har sett ut:)

Onsdag; Hade en chilldag, var med Becca, Linnea o Marcus på kvällen:) Blev mycket snack o godis som vanligt men en riktigt trevlig kväll!

Torsdag; Var med Tove på stan hela dagen, åt på dallas där jag såg världens snyggaste kille! hehe om du ser det här, ring mig;) Hyrde en film som vi såg hemma hos mig, One missed call hette den:P Skräck men ändå bra! Tack för en fin dag min käre vän:)<3

Fredag; Tog det lugnt på förmiddagen, sen blev det film igen hos Linnea på kvällen:) Skulle köpa lite gottgott till filmen o gick till Ica, när vi kom fram såg vi alla ut som snögubbar o det var väldigt blött o kallt. Vi såg Twilight igen, har sett den minst 5 gånger nu men den är alltid lika bra så jag klagar inte:P

Idag; Har varit på stan med mamma o åt mjukglass! Väldigt väldigt gott:) Kändes som sommar tills vi kom utanför dörrarna, där det blåser och är kallt:/ Kvällen ska jag förhoppningsvis tillbringa med mina vänner:)

Näe nu blire att fortsätta skriva på mitt No-arbete som ska lämnas in nu till veckan...
Önska mig lycka till! För det lär behövas.

Kramar

En bild från stugan för några år sedan, längtar dit!

Is action speaking louder than words?


Kom just från tv:n, har sett dh o sen sex and the city! Älskar båda serierna<3
Ännu en dag på påsklovet har gått och jag har haft det trevligt:) Spenderade eftermiddagen på stan där jag o Amanda kollade skor, tittade på kläder o luktade på parfymer:P Funderar på en ny parfym snart, mina gamla börjar ta slut. Nu är det bara ett problem, vilken vill jag ha? Och hur mycket får den kosta? Tänkte dock be nån att köpa den på Arlanda eftersom det troligen är lite billigare där, så säg gärna till om ni planerar att åka till Stockholm snart!

Nu blir det att fortsätta läsa "Så länge vi båda andas"

Kramar



It's my own choice


Klockan slår snart 11 o jag börjar bli trött. Kvällen var oplanerad med slutade med att mina vänner kom förbi och vi såg film:) Trevligt med spontana saker! Imorrn blir det stan med Amanda, vi har inte träffats på ett tag så det ska bli riktigt nice:P Får se om jag får med mig mina älsklingar (skor) hem då eller hur det nu blir. Orkar inte skriva mera nu, hoppas alla kommer sova gott inatt, speciellt E och B som ska till Luleå imorrn;)
Kramar


Noticed


Tjenare:)
Har inte uppdaterat på någon dag, vilket beror lite på de vackra vädret:P Har inte haft på datorn utan istället suttit ute i solen i bara t-shirt. Visst låter det härligt?! Kan slå vad om att det är efterlängtat o riktigt riktigt skönt:D
Dagen har bara rullat på, steg upp ganska sent o låg framför tv, sen blev de upp och ut:) Och alldelens nyss så svalde jag den sista pizzabiten av middagen. En lugn o skön måndag...eller söndag? Är ju röd dag i dag så:)

Igår kväll var jag hos Emma med hon, Becca o Linnea:) Vi snackade lite o såg sedan film. "Harry Potter och den flammande bägaren" blev det:P Det var nice, och filmen var bra! Min favvo av dom filmerna, undra om det kan bero på att Robert Pattinson är med?(A) Hehe näe, men visst är det oxå trevligt:) Var mysigt att gå hem på natten med öppen jacka o kjol, det börjar faktiskt märkas att våren har kommit nu och man får göra allt man kan för att ta vara på dagarna, vem vet kanske snöar det imorrn? I den här delen av landet är vädret väldigt växlande må jag säga o det är inte alltid positivt!


Careful when you open
It's easy to be broken
In the strangest fashion
You start a chain reaction
When you look my way
Something's pounding away
And I wonder if I ever
felt this before

And all this time,
it was staring me blind
I can't believe I never noticed my heart before

And you are reaching
For something that is beating
I can't believe I never noticed my heart before
Over and again
Racing out of my skin
I can't believe I never noticed my heart before









Lite bilder från promenaden igår:)
Kramar

Natti natti


Nu är klockan kvart över 12 o jag är helt död! Fattar inte att man kan vara så trött, men det har inte blivit så mycket sömn dom senaste dagarna så...:) Har haft en rolig o mysig afton med mina vänner och vi lärde oss nya saker om nåt jag aldrig trodde fanns, alltså kanske det är sant när man säger varje ny dag ger en möjlighet till nya kunskaper;) Hehe eller säger man så?! Ojoj, snart viker sig benen under mig:P

Kramar

If you can afford me


Sång, vattenpölar, nötter o vänner tillhörde gårdagskvällen! Vi hade väldigt trevligt med allt vad som nu pågick:) Vi mötte J och J som följde med hem till mig där det blev musikförbud...hehe, vi hade inte tid för sånt när det fanns så mycket annat att snacka om:P Kom i säng ganska sent, men det var bara trevligt:) Och man ska ju ta vara på så mycket som möjligt av dagen när man är ledig.

Därför så steg jag oxå upp tidigt imorse, kring halv 8:) Familjen hade planerat för en liten resa till Piteå med bla. shopping, vilket jag inte tackade nej till:P Dagen har gått fort, men jag hann ändå in på typ alla affärer som jag hade tänkt gå in på. Några fynd gjorde jag faktiskt oxå (kanske lägger ut bilder senare) o blev på köpet av med lite pengar...måste erkänna att dom aldrig riktigt räcker till:/ Nån som håller med?!
Fick syn på mycket olika skor o klänningar och har självklart börjat fundera på vad jag vill ha på skolavslutningen, även om det är ett tag kvar så måste man ju vara ute i tid! Kan dock inte riktigt bestämma mig när det gäller klänningen, ska den vara hel vit eller kanske nåt lite mer färgstarkt? Provade iaf några men ingen var riktigt nice, så jag får nog fortsätta fundera o leta:) Skor däremot tror jag nästan att jag har hittat:P Ska bara kolla upp om dom fanns i min storlek här i stan, hoppas hoppas!!

Lägger in en bild på en av klänningarna jag testade:)
Kramar



That's what you get when you let your heart win


God morgon:)
Hehe det är så det känns, klockan är snart halv 7 på kvällen och jag har ganska nyligen kommit hem från emma:P
Gårdagskvällen o natten spenderades tillsammans med mina kära vänner, linnea, emma, becca o emma;) Vi åt godis, vilket man ska göra under påsken!, såg tv, snackade o skrattade en hel del alltså en riktigt trevlig afton!
Imorse när vi vaknade så slog vi på tv o gissa vilken film som gick, haha jo Rädda Willy 2;) Ja blev typ helt fast klistrad...hehe, en anledning kan ha varit att jag var lite (mycket) trött (a) Iaf så skulle dom försöka putta ut en val som hade fastnat på stranden, vilket jag tyckte verkade jättelätt...?

linnea;oj de kan inte vara lätt, dom väger ju typ 2 ton!
jag; ja, men om man kan putta en bil så kan man väl putta en val?!
linnea; men sarah, en bil har ju hjul!
jag; (tyst ett tag) ...jo just ja!

Smart som man är;) Hehe sen så kan jag slå vad om att de hade varit mycket roligare om man hade hört de irl:P
Näe nu ska ja planera inför kvällen, blir förhoppningsvis att träffa polarna igen!

Kramar



Tack för betygen;)


Keep em' separated right?!
Hahah ja tror linnea har nämnt den frasen typ 20 gånger idag, men ja måste hålla med om att låten fastnar lätt:P
Idag fick vi våra klass tröjor, fatta vad jag har längtat!! (A) Dom är typ nice "Tack för betygen, vi vet var ni bor...";)
Annars har skoldagen varit som vanligt, fast allt känns ändå lite lättare nu när de bara är typ en halv dag kvar till påsklovet! Kommer typ jubla när vi går hem efter lunch imorrn, iaf nästan.
Livet annars kretsar mycket runt kompisar o sånt:) Funderar på dra till Luleå under påskis, skulle vara skojit:P Men vi får se hur det blir. Nåt roligt ska vi iaf ha, eller hur?! Sen hoppas jag på lite annat oxå, men tiden får utvisa hur det slutar;)
Lägger in en bild på klasströjan o sen ett test eller vad man nu kallar de, ifall nån orkar läsa:P



Snodde de här av Becca:)

Lovar du att vara ärlig? Jaa
Du heter: Sarah
Smeknamn: Sören, Darin mm....fråga inte varför!
Låt som när du är ledsen sörjer till? Många
Beroende av:  Godis, vänner, musik
Vem behöver du mest just nu: My friends
Vad tror folk om dig? Allvarlig, sur, kanske tyst?
Stämmer det? Haha näe inte precis:)
Vad får du oftast komplimanger för? Mina naglar tror ja
Vad säger du för att imponera på någon? Beror på vem det är;P
Hur imponerar man på dig? Bara vara sig själv är det bästa
Brukar du skratta för dig själv? Hahah joo lite för ofta...
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jo men vi får prata mer imorrn:) Sov gott<3 puss
Var bor du? Skellefteå
Trivs du där: Jo helt okej
Äger du några converse: Nej inte än iaf, får se vad som händer i framtiden
Sprit, cider, vin eller öl: Helst cider
Brukar du bli för full: Nej
Vad har du för mobil operatör: Telia
Är du allergisk i mot något: Joo gluten...:/
Har du haft sex idag: Näe
Nästa mål i ditt liv: Många
Hur svarar du i mobilen: Hej, eller nåt sånt
Vem ringde du senast? Linnea
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Lite av varje
Antal timmar sömn inatt: ca 7 tror ja
Sov du ensam: Joo
Brukar du komma i tid: Haha lite blandat
När mår du bra: När ja är med mina vänner o gör nåt skoj
När blev du fotad senast: Idag kanske? Är inte säker
Hur känner du dig nu: Lite trött men ändå glad
Vanligaste färg på dina kläder: Svart o vit
Vad tycker du om fötter: Inget vidare
Vad saknar du: Tampa, sommaren, o mycket annat
Hade du en bra kväll igår: Jo hyfsat
Favorit dryck på morgonen: Juice, te eller mjölk
Rakar du benen: Joo visst
När brukar du oftast gå och lägga dig: Beror på, men i genomsnitt kanske kring 11-12...på vardagar alltså
Är du blyg? Ibland kanske, men inte så ofta
Sysslar du med någon idrott: Hehe näe inte direkt...
Vill du hellre ha mail än brev: Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo kanske ändå
Har du spytt offentligt: Säkert:/
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Massa olika saker
Är du nöjd med ditt liv: Joo typ
Är du bortskämd: Näe de tror ja inte, eller kanske lite?
Vad gör du i morgon: Skola, sen stan tror ja:)
Vad är det värsta du vet? Fåglar
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Väldigt olika
Vad längtar du till? Sommaren, stugan, solen o massa annat!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det tycker jag verkligen:)
Vad använder du för shampoo? Olika
Vad är det finaste du fått? Vet inte riktigt?
En speciell dag du minns: Kanske dagen då vi landade i Usa:) Annars min födelsedag
Hur gammal är du: 16 år
Tycker du om någon just nu: Vem vet;)
Om fem månader: Går jag gymnasiet
Du samlar på: Inget speciellt, fast kanske minnen
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Typ linnea eller becca
Gillar du golf: Haha nja
Vilken tid gick du upp idag: Kring halv 7
Har du sovit i din egna säng inatt: Jajamen
Har du strumpor på dig nu: Joo
Är det okej att gråta: Ja absolut
När grät du senast: Minns ja inte riktigt?
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Mycket, men mest resa!
Bär du glasögon eller linser: Näe
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Varierar men typ kring 10
Har du piercing: Jo, om öronen räknas
Vill du gifta dig: Jaa det tror jag nog
Vill du ha barn: Typ, men inte på ett tag
Solar du ofta: Näe, bara lite på sommaren
Är du bra på att laga mat: Hahah näe inte precis men ja har faktiskt mvg i hk;)
Är du flygrädd: Näe typ inte
Hur vig är du: Inte speciellt
Är du musikalisk? Näe, vilket är synd:(
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, saft, läsk
Vilken är din favoritglass: Vet inte riktigt, finns många att välja på
Tror du på ett liv efter döden: Kanske, man får väl se när man kommer dit
Tycker du om sushi: Har inte smakat
Vad äter du helst när du ser på film: Godis, chips, popcorn...mycket:P
Bor dina föräldrar tillsammans: Jaa
Har du tandläkarskräck: Nja, beror på vilket tandläkare
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Lite av varje tror ja, fast mest kväll
Vilken ögonfärg har du: Gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Joo
Biter du på naglarna: Näe, och har aldrig gjort
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Nån gång i veckan
Senaste låt du hörde: You're gonna go far kid - Offspring


Kramar

So much to tell you


Tjenare;)
Rubriken på inlägget är titeln på boken som jag just nu läser som engelska uppgift, en hyfsat bra bok:) Men de jobbiga är bara att man har så lite tid på sig att bli klar så man hinner inte riktigt läsa så noga om man ska hinna allt:/ Har iaf bara ca 30 sidor kvar nu, så jag tror jag hinner ut den innan jag somnar:P
Dagen har bestått av skola som vanligt o sen lite annat smått och gott. Hoppas för allt i världen inte att vi har musikuppv. imorrn!! Känner mig inte alls peppad för tillfället...nu är allt jag kan tänka på lov (A)
Läste för nån dag sen att det ska komma ut en ny SATC film:P Nice eller hur?! Hoppas iaf att den är bra, fast jag vet redan att den inte kommer slå den första så är det alltid, den första är bäst:)
Måste ut med hunden nu, ciao.

Kramar


Me, myself and I


Klockan är snart tjugo i 4 och skoldagen är slut! Fick sluta tidigare så nu blir det chill fram till middagen:) sen franska-plugg:/ Hoppas kunna få lite hjälp av min kompis som är betydligt duktigare än jag, visst hjälper du mig snälla!?:P
Orkar inte skriva så mycket idag utan lägger in bilder istället.

Här är mitt liv, fast i bildform;)



Godis



Skor


Parfymer


Vänner
Bilden är tagen från emma:P


Hockey

Och sen min familj, men vi är några stycken så de är lite svårt att hitta en bild på allihopa;)
Btw så är inte bilderna satt i någon speciell ordning och ifall nån skulle undra om godis betyder mer än mina vänner så är det absolut fel!

Kramar

And so the lion fell in love with the lamb


Hello:)
Dagen går mot sitt slut och jag sitter här i min säng o försöker plugga men det går inte speciellt bra:/ Undra vad som hände med mig? För typ ett halv år sedan så var jag typ pluggis o nu orkar jag inte ens plugga till No-provet som skulle innehålla typ 10 frågor eller nåt sånt...antar att de kallas skoltrött! Har iaf haft en slapp och mysig dag:) Och såg nyss det mesta av Twilight (a) som är typ världens nicigaste film;) Asså han är så söt och hon är så söt o alla är så söta! Förutom James då...tråkig kille:/ Iaf så blir jag alltid lika glad när jag har sett den, o jag lovar att man lätt kan bli beroende:P Börjar ju som fatta när olika saker ska hända, men de gör inget för då har jag istället tid att kolla andra saker som döljer sig i bakgrunden:) Visste ni te.x att hela familjen Cullen har ett och samma "märke" på sig, som en symbol?! Hehe ja som sagt så ser jag nu även alla små detaljer;)

Tänkte sen oxå tacka Tove för det fina hon skrev om mig! Om du nu läser detta så ska du veta att du betyder väldigt mycket för mig med!<3

Sovgott o dröm sött!
Kramar



My hero

Tjenare!
Det här inlägget är tillägnat världens bästa hockeyspelare:) Om ni inte redan visste det så heter han Vincent Lecavalier och spelar i Tampa Bay Lightning! Har ju faktiskt sett han live och det var inte illa må jag säga;)
Anledningen till varför han fått den utmärkelsen av mig är ju för att han såklart förtjänar den! Han har spelat SC-final (Stanley Cup), OS, VM, WC (World Cup) mm. Och blev faktiskt utsedd till matchens lirare 04 i WC;) Så inget dåligt förflutet direkt. Sen så är han ju inte bara bra i hockey utan i mycket annat oxå, fast det får ni ta reda på själva:P Helt underbar humor har iaf människan! Och utstrålningen är det inte heller nåt fel på:) Blir inte förvånad om ingen håller med mig, för smaken är ju som baken, delad! Men jag lovar att ingen kan hata honom iaf, inte med dom ögonen:) Hahah okej, ska avsluta nu med en riktigt bra låt som påminner om Vinny:)

Kramar







Green eyes


Nu är ja tillbaka igen:) Sorry att jag varit väldigt dålig på uppdatera, har haft mycket annat för mig.
Idag skiner solen och det är någon + grad:P Känns härligt men ändå sitter jag inne och slöar, men det är väl det söndagar är till för eller?
Igår var jag med mina päron och fikade, vilket var trevligt o gott, sen på kvällen så for jag till fanny för att umgås med mina friends:) Vi hade väldigt trevligt med allt vad vi nu höll på med. Hemvägen vet jag inte om jag ska nämna så mycket om förutom att jag helt plötsligt låg raklång mitt på gatan...(a) Hur jag hamnade där får ni gissa er till:P
Kom just att tänka på att en av mina klasskompisar åker till staterna nästa vecka!! Okej, jag vet att jag har sagt det förut men det går inte säga för många gånger, Jag längtar tillbaka! Bästa veckan i mitt liv så här långt iaf:)
Nu är det snart skola igen o No-prov imorrn, kom på att jag har glömt (inte orkat) öva än...så dagen kommer nog bestå av plugg + övning av musikuppv. Ifall nån inte har så mycket för sig och vill göra en god gärning, ring gärna och stör!

Btw så fyller hunden i familjen år idag! Så jag hoppas på tårta?!:D
Näe nu blir det nog att fortsätta slappa.
Kramar


Ursäkta bildkvaliten!


You made my day


Gokväll:)
Dagen har varit ganska seg, men hade även sina stunder:P Vi var tvungna att ha TTF- "Timme till förfogande" idag på skolan för vår syv skulle informera om nåt med gymnasiet osv, ganska tråkigt...:/ men har man tråkigt så får man göra de roligare vilket jag gjorde:) Fick för mig att typ skatta åt allt hon sa, sjuk människa? Jaa! (alltså jag) Och faktiskt så överlevde jag den timmen med. Aftonen o kvällen var jag med mina vänner o tränade musikuppv. vilket gick bra, så nu är de bara nöta lite till tills på onsdag och hoppas på ett mvg!:) Tänk sista dagen på skolan imorrn!! Eller iaf för den här veckan, känns väldigt härligt:P Sen äre ju snart påsk oxå! Börjar gå lite utför nu o snart är det sommarlov:D

Ska sova nu
Kramar


Bilden är från hotellbalkongen i Thailand -07

You never told me


Tja:)
Känner mig trött och sliten, men glad över vädret! Sol o värme är precis vad jag behöver:) Var och vandrade runt med vännerna på stan efter skolan, mycket trevligt:P Hittade en jeansjacka på en secondhand affär så nu är våren och sommaren räddad:) Sitter här i mitt rum nu o lyssnar på Paramore (hehe för ovanlighetens skull) Härligt med musik! Ja asså vad vore livet utan den?! Tragiskt enligt mig...ja menar de är ju typ lika viktigt som att sova! eller iaf nästan:) Musiken gör väl människan? Säger man inte så? Haha okej de kanske bara är nåt jag har hittat på:P Iaf ska sätta mig vid tv nu, men lägger in en bild på min jacka först o sen en väldigt bra låt!
Kramar






RSS 2.0