Face to face again

Då var det slut på det roliga.. fast näe. Helgen är slut men imorrn är det valborgs och faktiskt även ledigt från skolan, för min del iaf, så det roliga har alltså bara börjat! Mys med bio och snacka bestod min fredag av, tillsammans med sällskap av Jon och Marcus. Igår, lördag, var det stugbesök med bastu och en massa trevligt folk som gällde. Riktigt nice faktiskt! Denna dag har det ätits tårta då pappa fyller år och sen slutade kvällen med grillning, som sagt- bra helg eller vad? Nu gäller det bara att bestämma sig för hur morgondagen ska spenderas, pussar


Scars and stories

Äntligen, värmen eller åtminstone våren är här! Har gjort bort mitt sista nationella prov, skönt men lite overkligt att det verkligen var det sista. Vadå sitta i 5h.. var klar efter typ 2 men antar att det är bättre med för mycket än för lite. Tackar för det då vi fick sluta tidigt och jag hann med en långpromenad med Julia, vilket var väldigt härligt! Inte mycket är sig likt, knappt något plugg, vännerna flyger och far hit och dit, solen är som sagt här-förhoppningsvis för att stanna och jag funderar på färga håret, dock inte mörkare utan ljusare. Nu bär det av till storasyster för att hänga med syrrorna, kommer bli finfint!

Fick ett samtal av denna brud, alltid lika trevligt! Taggar helgen nu!!

A walk down memory lane

Precis som rubriken lyder, känns som jag återupplever lite gamla minnen. Kom mig tillslut på hockey, fick se en finalmatch med Lina som sällskap, vilket satt fint! Sen hann jag med att besöka badhuset under lovet oxå, och oj vilka minnen man har därifrån.. Förutom det har jag hittat tillbaka till Paramore igen och ser för tillfället en gammal serie som jag såg som barn. Som att det inte vore nog med detta fyllde ju kapten av mitt favvolag år igår, vilket får mig att tänka på tiden då man var riktigt insatt i NHL-hockeyn. Inte bara bra saker som dyker upp när man tänker tillbaka på allt men för det mesta så är det fina minnen! Nu, film med vännerna, haha förhoppningsvis en ny sådan och inte nån av de gamla jag sett 10ggr redan!

Så gammal men ack så stilig, ögongodis kallas det!!


Hoppas veckan går fort! Längtar nämligen redan efter helgen..



What would I do without you?



Ett fel närmare rätt

Underbart och helt ofattbart, SAIK är i sm-final för andra året i rad! Tagga hockey ett par veckor till med andra ord. Sett matchen hos syster där det även blev middag och andra trevligheter. Nu bär det av till andra sidan älven för att umgås med lite gamla vänner, kommer bli finfint! Pussar

Tack igen för presenten sötnos!!

Forget about what I said

Ett tag sen senast. Lever och lär gör jag, njuter av att lovet är här oxå! Våren är på gång dessutom och kan inte annat än längta till sommaren, typ det enda jag tänker på. Påsklov och påskfirande. Syster med familj är påväg hit så det väntas trerätters och mys med familjen, kunde inte kommer mera passande!




RSS 2.0