Jag bygger upp och du river ner

Jobbar och står i, tur att jag allt som oftast är ledig en dag i veckan iaf. Skönt att få ha hela helgen fri nu dessutom. Hann med att träffa vänner och äta på Stadsfesten igår, sen kom Julia hit! Oj så efterlängtad du var, ska du veta! Vill egentligen ta vara på att njuta i stugan när det finns tid men eftersom att vädret är ju åt helvete så blev att spendera ledigheten på stan istället. Avslutar denna dag på bästa sätt med besök av Jon och förhoppningsvis oxå Linnea! Pussar




I just wanna stay high up in the sky




Let the wind blow us to wherever it says we're supposed to go

Tiden den bara går och går. Har inte uppdaterat på väldigt länge men har mina anledningar. De senaste veckorna har känts lite flummiga, inte helt verkliga med tanke på att jag har tagit studenten och nu är vuxen på riktigt, eller det är åtminstone vad som sägs... Firandet kunde inte varit bättre, mysigt att träffa släkten och studentfesten var riktigt lyckad! Förutom dessa festligheter har jag oxå hunnit börja jobba och ja, jag trivs bra men kan säga att det tar på att jobba natt hehe. Sen har midsommarhelgen just sprungit förbi och jag har hunnit träffa lite vänner oxå. Som sagt, tiden bara går och går.


They say bad things happen for a reason

Taggade ju som helg med sol och trevligheter utomhus.. så såg ju som förra ut dock inte den här, tydligen. Fast har ändå varit ganska mysigt med dåligt väder, man får ju en ursäkt för att bara sitta inne framför datorn och tv så ska väl inte klaga. Man kan ju alltid hoppas på att regnet tar slut, dvs. att om det får regna nu så blir det uppehåll till veckan då det väntas bal och festligheter! Ska trotsa vädret iaf och inhandla lite gosaker, ha en mysig lördagkväll!


I should have known better

Då var det fredag igen då och bara 1 vecka kvar till själva studenten, helt sjukt! Skolveckan har varit trevlig, den tid jag nu spenderat på plats. Gladiatorerna var en succé och tror inte bara klassen utan typ hela skolan hade roligt åt onsdagens spektakel! Har avfärgat håret som nu inte längre är svart utan faktiskt brunt, vilket känns skönt. Kvällens planer innefattar god mat och umgänge med klassen så ska snart bege mig. Bara att njuta av solen nu då, hoppas den är här för att stanna!!

Big Ben, London, England. Saknar det faktiskt. Var ett par riktigt fina dagar vi fick där!

RSS 2.0