Det här var inte vad jag ville




Det finns saker vi inte vill ska ske men som vi måste acceptera.
Saker vi inte vill veta men som vi måste lära oss.
Människor vi inte kan leva utan men som vi måste släppa taget om.


Varje gång du möter min blick

Söndag och förväntar mig att ångesten ska komma snart.. den som så ofta dyker upp såhär kvällen innan en ny vecka. Känns iaf lite bättre då helgen varit trevlig och att börja veckan med bara en lektion imorrn är skönt. Lina om du läser det här innan det är måndag så ring eller smsa! Sen sist men inte minst, grattis till Linnea och Filip som firar 5 månader idag!!


Bilden är hämtat från mindsofneon.blogspot.com

Nu eller aldrig

Hemma efter en mysig kväll hos Linnea med henne och pojkarna! Borde nog sova egentligen då det finns planer på att besöka stan imorgon men känner att det finns så mycket annat att göra. Trodde jag hade bestämt mig för att göra cambridgeprovet men tvekar.. igen. Förutom stan vill jag på hockey imorrn, så mycket att det gör ont i hjärtat.. nästan iaf. Men som tur är kommer kvällen ändå förgyllas på ett eller annat sätt, ska nämligen bege mig upp i backen för att ha trevligt med vännerna! Har blivit filosofisk på senaste tiden då B-kursen är igång så avslutar med ett citat.

"Att våga är att förlora fotfästet en stund, men att inte våga är att förlora sig själv"- Kierkegaard


I wanna break this spell that you've created

 

 


Back in business

Nu var det ett bra tag sen senast jag tog mig tid att se denna älskade serie. Tyckte därför att det var på tiden att jag satte mig in i den kriminella världen igen, Criminal minds- here I come!


Why do you do what you do to me?

Helgen börjar bra, den började redan igår kväll. Hockey med Lina var mycket trevligt och att det blev vinst gjorde ju allting ännu bättre! "Sovmorgon"(jag orkar inte stiga upp tidigt för att ha en lektion o sen hål i timmar) idag fram till 2 ungefär för att då ha samhälls innan det är ledigt på riktigt. Hunnit göra bort lite plugg och bara chillat. Känns okej att vara tillbaka i skolan fast tycker redan vi gått länge.. 3 dagar närmare bestämt. Calles ikväll för att umgås och lyssna på när syster ska sjunga, helgen börjar bra alltså. Pussar


In loving memory




I've never knew what it was to be alone
Cause you were always there for me
You were always there waiting
But now I come home and it's not the same
It feels empty and alone
I can't believe you're gone



You are my wonderfall

Ett år fyllt med fina stunder, vissa tråkiga men de flesta glada. Saker som att åka parierhjul, nån slags surfingbräda och åka tåg är några av höjdpunkterna jag upplevt! Dock har mina vänner stått för det mesta, loveyouguys! Nu är det dock ett nytt år, så gott nytt år och nya äventyr väntar. Nyårsafton firades på olika håll med mycket trevliga människor och det blev både ett bra slut på det gamla och en bra början på det nya. Pussar


RSS 2.0