Would I make it on my own?


Dagen har varit lång...men trevligt:) För det mesta iaf! Hade nån konstig sak vi skulle göra på elevensval:/ Typ berätta en gamla saga med en ny handlig eller nåt? Fattade inte riktigt syftet med de? Sen så är jag tydligen ett dåligt föredöme för 7orna;P Haha känner mig typ stolt! Tuggar tuggummi på lektionerna och ger skolan ett dåligt rykte...tydligen? Ja vad ska man säga om vår engelska/franska lärare egentligen? Men hon är då en av världens mest uppmärksamma människa, kul för henne:) Okej nog om de!

Middagen åt jag tillsammans med Becca, Linnea o Emma på Dallas! Riktigt smarrigt faktiskt:P Plus att sällskapet gör det ännu bättre:) Satt där ett tag innan vi kollade in stan sådär på kvällskvisten, mysigt! Vi fönstershoppade lite oxå, men hittade inget speciellt...förutom att jag upptäckte att en skyltdocka hade ett ärr på halsen xP Haha okej de känns som jag spårar lite nu, känner mig väldigt trött för tillfället:)

Förresten så smälter snön nu, för er som inte har kommit er ut idag och jag hoppas att våren är nära! Jag längtar ihjäl mig efter sommaren:) Tänk att få gå barfota i gräset med vinden i håret och höra fåglarna som kvittrar(a) känns som paradiset! Hoppas det inte dröjer allt för länge och att det blir en fin vår med många fina minnen=)
Nu ska jag fortsätta drömma lite, men sen skynda mig in i duschen innan jag somnar!

En bild på mitt egna paradis!
Kramar



Ta vara på livet, det går ej i repris!


Tjenare!
Här sitter jag med en godispåse i handen o lyssnar på musik:) Har haft en riktigt jobbig måndag på skolan, så de tycker jag att jag är värd! Asså att man kan börja 8 en måndag o sluta kring 4 är inte riktigt schysst gjort...drygt enligt mig!
Annars har dagen varit helt okej, väldigt trött dock men ja tror de beror på att vi ställde fram klockan, nån som håller med mig? Det saknas ju en timme:P 

Snackade lite med min musiklärare idag, o gissa vart han har varit?! Jo i Usa...kan de bli mer orättvist? Hehe inte enligt mig:) Han hade varit över o sett NHL-hockey(a) så jag måste erkänna att jag är lite (mycket) avundsjuk just nu!
Men jag var ju över förra året o såg ännu bättre hockey o en ännu mysigare stad, närmare bestämt Tampa:P Ska man till Usa så är det ett måste att åka till Florida, det är en trevlig upplevelse;) Människorna, vädret o kulturen är lite speciell men mycket nice!

Sen asså snälla hjälp mig! Jag funderar på ändra en sak när de gäller gymnasievalet, hade tänkt fortsätta läsa franska men känner mig mer o mer tveksam...vad är smartast? Börja läsa ett helt nytt språk som italienska eller fortsätta med franskan? Har ingen aning vad jag vill just nu?


Fick bara lust att lägga in den här bilden som jag tog mellan några skyskrapor i centrala Tampa;P
Kramar


Last time


Hejhej
Nu är det söndag o snart en ny skolvecka igen, känner mig inte alls peppad! Men man får väl ta vara på dagen;)
Sov hyfsat länge (vilket är de skönaste som finns) och har sen bara tagit de lugnt.
Gårdagskvällen spenderade jag med mina älskade vänner hemma hos emma:P De blev som vanligt mycket skratt o diskutioner, alltså en riktigt lyckad kväll! När ja skulle gå hem var de mörk ute, snön föll o det var helt tyst utom nån enstaka bil. Kan de bli mysigare? Ja älskar att gå ute på kvällarna, man har all tid i världen o känner sig inte störd av något/någon i närheten, allt känns bara så lugnt o skönt. Hehe okej, lät kanske lite djup där:)

Ska gå o börja med middagen nu, tänkte bara påminna alla om att hålla tummarna för J18 som spelar sm-final nu!
Kramar



You got a whole lot left to say


Eh...hej kanske?:)
Är riktigt trööt och flummig just nu, sitter här med raggar-emma o linnea som just har tjuvat ut en ton...som ni märker så är de lite halv galet just nu;) Vi har varit på hockey, riktigt trevligt;);PSen gick vi förbi på stan, stackars dom som gick i närheten!(a) Ja tror seriöst inte ja har skrattat så här mycket på många år:P Men men ja klagar inte!


Sleep well caramel;)
Btw jättehärligt låt!


Tack för allt!


Då var den här säsongen slut då:/
02.10 in i femte perioden avgjorde kaffegubbarna...i powerplay satte dom pucken bakom Pumba:( Tråkigt men sant, så nu vill ja bara tacka laget för denna elitseriesäsong<3 Ja är ändå väldigt stolt över dom, bra kämpat in i de sista! Och i höst är vi tillbaka för revansch;)

Kramar


I caught myself



Det har blivit kväll o Linnea och Emma har farit hem. Vi har haft en trevlig kväll med mycket skratt:) mest åt alla ur gamla bilder ja har på datorn xP Kan inte fatta att jag har haft räls för typ 2 år sen, men man glömmer ju fort!
Dagen har annars varit ganska tråkig, skola skola o skola...de gamla vanliga och ja är väldigt less!!:/ Ska bli riktigt härligt att börja gymnasiet till hösten, tänk en helt ny skola med en helt ny klass(A) Hehe okej ja ska nog inte klaga våran klass är ju inte den sämsta men nu har man ju gått med dom i 3 hela år så det börjar vara dags att byta:)

Sen *** va sur ja blir! Färjestad kvitterade just o nu är det nära slutet för mitt kära SAIK:( Dom som började matchen så bra...jaja, de spräckte iaf nollan som Gustavsson hållit i för många matchen, 3 om ja inte är helt borta? Så nåt positivt:)
Sen så har ju J18 gått vidare till sm-final:D helt otroligt! Kan bara gratulera o hålla tummarna inför framtiden.

Imorrn blir de friluftsdag, helt okej eller bättre än vanlig skola:)  Måste erkänna att ja ser fram emot skobandyn, den brukar spåra men de blir ju bara ännu bättre då + att vi 9or kommer äga dom andra;)



Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should've never thought
Now when I caught myself, I had to stop myself
From saying something that I should've never thought of you




En liten bild från underbara Miami oxå, längtar tillbaka!
Kramar


Så länge vi båda andas


Middagen är uppäten o ja är proppmätt! Våfflor med sylt o grädde mums:) Dagen har varit bra, hade elevensval:P Vi skulle översätta texter men jag o emma fastade på massor med twilight-videosar(A) Asså den filmen är inte dålig, nog för att böckerna är ännu bättre. Har läst ut dom tre första och är nu inne på den fjärde, helt underbara. Så overkliga men ändå så levande, jag är beroende! Pratade faktiskt om de idag på skolan, undra varför vampyrer är så fängslande? Kanske för att det är nåt nytt o spännande eller så beror de bara på Edward? Det är iaf en väldigt sevärd film o läsvärd bok<3

På tal om morötter (som min söta vän brukar säga) så måste ja erkänna att jag deppar lite idag:/
Hockeysäsongen är ju typ över nu...Iaf om de inte inträffar ett mirakel. Aik är ju inte riktigt på topp, om man säger så. Eller så är Färjestad bara för bra? (Inget jag tänker erkänna om nån skulle fråga) Att förlora med 0-6 på hemmaplan är inte godkänt, men ändå! Laget har gjort en riktigt bra elitseriesäsong, att vinna kvarten mot Linköping var inte dåligt o som sagt "Genom hela livet, ändå fram till till döden. Finns vi alltid här, hela västra stå, för vårt AIK" Så nu ska ja sluta klaga.

Ha en trevlig kväll
Kramar


You're my world

Hejhej
Här sitter jag o äter Ben & Jerry's med min halvstukade fot...har ingen aning hur det gick till men klantig som jag är så:P
Skolan slutade innan 2 pga av att killarna har lab, inte fel;) Var på väg ner på stan, men med den här foten o alla nysningar så stannade jag inne istället. Sorry girls!
Imorrn blir de nationellt prov i engelska, peppa järnet!

Kramar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0